Om Lysberg 3D

Kontaktinformasjon Lysberg3D

Lysberg3D v/ Hallstein Lysberg
Byåsvegen 5
7620 SKOGN
Org. nr. 926162764MVA
Mobil. +4747237828
E-post. hallstein.lysberg@gmail.com

Alle telefonselgere som tar kontakt på bedriftens telefonnummer ovenfor, blir automatisk fakturert et konsultasjonsgebyr på 2500kr eks. mva. Ved å ta kontakt aksepterer dere dette vilkåret.

Lysberg3D

Siden oppstarten i 2019 har Lysberg3D designet, produsert og solgt varer i plast til forskjellige nisjer. Gjerne produkter som kan tilpasses kunden, reservedeler som ikke eksisterer lenger, spesielle holdere eller braketter til spesielle bruksområder eller andre produkter som jeg i samarbeid med kunden finner ut at det finnes et behov for.

Lysberg3D er nå blitt et enkeltmannsforetak som driftes fra mitt hjem. Her blir alle produktene designet, produsert og sendt ut fra. 

Du kan ta kontakt via kontaktskjemaet om du ønsker å få et produkt designet eller reprodusert.

Hvor lang leveringstid har Lysberg3D?

Det vil avhenge av om varen allerede er på lager eller blir produsert fortløpende. De fleste varer blir produsert på bestilling og da tar det gjerne en dag eller to, men noen mer populære produkter er lagerført.

Har jeg angrerett?

Du har full angrerett etter kjøpsloven. Unntak gjelder kun for digitale varer som tegninger e.l. Se kjøpsvilkårene for mer informasjon.

Kontaktskjema